De farmaceutische industrie is het belangrijkste obstakel op de weg naar gezondheid

Onze gezondheidzorg, met aan het hoofd de farma-industrie, is doodziek

Dagelijks sterven wereldwijd duizenden mensen aan het gebruik van verkeerde medicijnen of een overdaad daarvan; aan chemokuren die onnodig worden gegeven; artsen die grote sponsorbedragen als bonus ontvangen voor het verstrekken van onnodig grote aantallen medicijnen. Ons gezondheidssysteem, met aan het hoofd de farmaceutische industrie, is doodziek.

Steeds meer mensen verzuchten dat het zo niet langer kan. Wetenschappelijke onderzoeken laten ook zien, dat het zo niet verder hoeft. Want er zijn bewezen wetenschappelijk onderbouwde oplossingen om te komen tot een preventief en goedkopere gezondheidszorg voor iedereen.

HF_ENTRY 2016.indd

Een vooruitziende blik

Een lezing die Dr. Rath in 1997 (!) hield in het Duitse Chemnitz is nu actueler dan ooit. Toen al legde Dr. Rath de vinger op de gevoelige plek: Het uitgangspunt van de farmaceutische industrie is de handel in ziekten en niet het bieden van preventie of het uitroeien van ziekten. Zij zelf zijn de belangrijkste hindernis om gezondheid te bereiken.  De eindeloze stroom van bewijzen en publicaties van mensen die slachtoffer zijn geworden van de farmaceutische industrie, geven aan dat hij na al die jaren gelijk heeft gekregen. In deze toespraak gaf hij ook aan waarom de Duitse regering als beschermheer optreedt voor de “Codex-Alimentarius” commissie. Onder de valse noemer “consument-bescherming” streeft deze commissie in werkelijkheid een wereldwijd verbod na op het verspreiden van medische informatie ten aanzien van vitaminen en andere natuurlijke therapieën.

Oproep om ons te verlossen van het juk

Dr. Rath wees er twintig jaar geleden al op dat dit verbod er niet mocht komen en de mensheid ooit zou begrijpen dat de bestrijding van hart- en vaatziekten anders zou moeten dan via de weg die de farma-industrie ons doet geloven. Dr. Rath deed toen de oproep een belangrijke stap te zetten om de wereld en onszelf te bevrijden van het juk van degenen die miljarden dollars verdienen ten koste van onze gezondheid. Hij zei toen: “Wij zijn vastbesloten om onze gezondheid en ons leven te beschermen en ons te bevrijden van de cardiovasculaire dood en van andere ziekten.”

Tijd om te kiezen voor een nieuwe gezondheidssysteem

Nu anno 2016 worden we dubbel beschadigd door de handel en wandel van de farmaceutische industrie. Eerst en vooral moeten wij de torenhoge kosten van de gezondheidszorg zelf betalen. Maar vervolgens ontvangen wij daarvoor niet de zo gewenste gezondheid terug. De protesten worden steeds luider en luider en komen van alle kanten. Niet alleen van patiënten maar net zo goed van ziekenhuizen en apotheken. Iedereen lijkt te beseffen dat het zo niet langer kan.

De resultaten van onderzoeken naar de werking van vitaminen en de cellulaire geneeskunde vormen een solide en wetenschappelijke basis voor de uitvoering van een effectieve, gezondheidszorg. Op die manier bouwen we samen aan een nieuwe gezondheidszorg en maken we onszelf tot krachtige hoekstenen van dit nieuwe systeem.

In 1997 was dit een zeer revolutionair streven. Helaas was de wereld er toen nog niet klaar voor, maar alle mediapublicaties, de tienduizenden doden, de mensen die dagelijks getroffen worden door verkeerd medicijngebruik en chemokuren, moeten ons doen beseffen dat dit het moment is te kiezen voor een nieuwe moderne gezondheidszorg, die niet belust is op macht en geldbejag, maar op echte GEZONDHEID VOOR IEDEREEN.

“Een recht dat ons toekomt”

Laat uw stem horen en wilt u meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken van Dr. Rath en zijn team en over de nieuw gezondheidsfilosofie en preventieve mogelijkheden, dan nodigen wij u uit contact op te nemen.

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie en getagd met , , .